:

Szerző: castor

2003. október 18. 22:35

Megjelent a Halo demó verziója

A Microsoft Game Studios kiadta a Halo: Combat Evolved játszható demó verzióját ( letöltés - 135 MB ), melyben kipróbálhatjuk a Gearbox Software és a Bungie Studios által fejlesztett népszerű akciójátékot. A demó egyaránt tartalmaz egy-, illetve többjátékos pályát is, ahol járműhasználatra is lehetőségünk nyílik.

A Microsoft Game Studios kiadta a Halo: Combat Evolved játszható demó verzióját (letöltés - 135 MB), melyben kipróbálhatjuk a Gearbox Software és a Bungie Studios által fejlesztett népszerű akciójátékot. A demó egyaránt tartalmaz egy-, illetve többjátékos pályát is, ahol járműhasználatra is lehetőségünk nyílik.

Minimális gépigénynek egy 733 MHz-es processzorral, 128 MB RAM-mal, és egy 32 MB-os videókártyával felszerelt számítógépet ajánlanak a fejlesztők. Az internetes játékhoz pedig legalább egy 56 kbps sebességű modemre lesz szükségünk.

Stuart Moulder, a Microsoft Game Studios termékmenedzsere elmondta, hogy a PC-s változatban kijavították a régi verzió kisebb negatívumait, és néhány új ötletet (komolyabb multiplayer módok és pályák) is beleépítettek a játékba, de az alapokat nem változtatták meg.

A Halo eredeti változatát -- mely egy idegenek által megszállt bolygón játszódik -- a Bungie Studios készítette a Microsoft játékkonzoljára. Az ígéretekkel szemben sokáig úgy tűnt, hogy nem is fejlesztik más gépre -- erre utalt a játék dobozán lévő "Xbox only!" matrica is.

Azonban a redmondi cég -- bízva a második rész nagyobb sikerében -- jobbnak látta, ha a többi játékos is megismerheti ezt a misztikus világot, így tavaly megbízta a texasi Gearbox Software fejlesztőcsapatot az átírat elkészítésével.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.