:

Szerző: castor

2003. október 15. 10:32

Megjelent a Commandos 3 című játékprogram

Az Eidos bejelentette, hogy a Commandos 3: Destination Berlin című második világháborús taktikai-stratégiai játékuk kedden és szerdán kerül a boltokba világszerte.

Az Eidos bejelentette, hogy a Commandos 3: Destination Berlin című második világháborús taktikai-stratégiai játékuk kedden és szerdán kerül a boltokba világszerte.

A Commandos harmadik részében a részletgazdag grafika miatt kisebb területű helyszínek tűnnek fel. Ennek köszönhetően sokkal jobban alkalmazhatjuk majd a nagyítást, mely egy-két feszültebb helyzetben igen lényeges lehet.

A játékmenet is átesett néhány kisebb-nagyobb változtatáson. A küldetéseket immáron olyan átvezető videók kötik össze, melyekből megtudhatjuk a feladatunk részleteit és célját is. Újdonságként szerepelnek a különböző harci szituációk (lesből támadás, roham), valamint a pályák végén feltűnő főellenségek is.

A Commandos 3 küldetéseit összesen három hadjáratra lehet szétbontani: Sztálingrád, Közép-Európa és Normandia. Mindegyik helyszín különböző taktikákat követel majd a játékosoktól -- a tereptárgyaktól és a helyzetektől függően. A feladatok között szerepel majd a berlini Gestapo főparancsnokságra való észrevétlen bejutás, illetve a normandiai partraszállás biztosítása az Omaha Beach-en.

A sorozat történetében először nyílik majd lehetőségünk a többjátékos módok kipróbálására. Összesen nyolc játékos harcolhat helyi hálózaton vagy az interneten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.