Szerző: castor

2003. október 12. 11:08

Need for Speed Underground: négy rövid videó jelent meg a várva-várt autós játékból

Négy rövid videó ( letöltés, 6 MB ) jelent meg a hamarosan boltokba kerülő Need for Speed Underground című autós játékból. A Black Box fejlesztőcsapat által készített programot az Electronic Arts fogja kiadni.

Négy rövid videó (letöltés, 6 MB) jelent meg a hamarosan boltokba kerülő Need for Speed Underground című autós játékból. A Black Box fejlesztőcsapat által készített programot az Electronic Arts fogja kiadni.

A játékmenet a Gran Turismo által kitaposott "ösvényt" követi: különböző utcai versenyeken indulva kell minél több pénzt összegyűjtenünk, melyből tuningolhatjuk az autónkat, illetve akár újat is vásárolhatunk. A 20 típusú kocsiból álló kínálat egytől-egyig valódi márkákat vonultat fel. A sajtóközleményben három japán gyár autóit említi a kiadó: Mitsubishi Motors, Subaru és Toyota. Emelett több kiegészítőket gyártó cég (Sparco, Turbonetics, StreetGlow) termékeit is megvásárolhatjuk majd a játékban.

A képek tanulsága szerint a program grafikája felveszi a versenyt az eddigi legjobb autós játékokkal -- köszönhetően többek között annak is, hogy a stáb tagjait egy vizuális effektekért Oscar-díjat nyert hollywoodi szakember is erősíti.

A Need for Speed Underground megjelenését eredetileg a 2004-es év elejére tervezte a kiadó, azonban a fejlesztők gyors munkájának -- és valószínűleg a nagy haszonnal kecsegtető karácsonyi bevásárlási láznak -- köszönhetően ezt előrehozták idén novemberre, így egy hónap múlva már minden PlayStation 2, Xbox, GameCube, GameBoy Advance és PC tulajdonos kipróbálhatja a játékot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról