Szerző: sammer

2000. május 19. 21:17

Romero a következő projektjéről

John Romero a Daikatana készítője a múlt heti E3-on zárt ajtók mögött beszélt jövőbeli terveiről, amiről egy rövid leírás jelent meg az FGN Online-on.:

"A Daikatana a Quake alapelveire épült mint kiindulási alapra. A következő munkám is ezt az irányvonalat fogja követni és nagy mértékben fogok támaszkodni a Daikatana elemeire. Ez egy folyamatos fejlődés, ahol mindegyik játék az elődjére épül, és utána egészítem ki különböző tökéletesített elemekkel ami a fejlődést eredményezi. A következő játékomban lesz egy pár szerepjáték elem, minden karakter különböző képességekkel és tulajdonságokkal fog rendelkezni. Hasonló lesz, mint a Chrono Trigger vagy a Final Fantasy VII, több karaktert irányíthatunk majd egyszerre."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról