:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. október 7. 11:10

Frissítve! Nagy ADSL akció táblázat -- a 2003-ban ingyenes előfizetésekről

Összegyűjtöttük a 2003-ban ingyenes akciós ADSL csomagokat, és egy táblázatba rendeztük a 2004 január 1-től érvényes díjak szerint.

[HWSW] Összegyűjtöttük a 2003-ban ingyenes akciós ADSL csomagokat, és egy táblázatba rendeztük a 2004 január 1-től érvényes díjak szerint.

Az akció lényege -- valamennyi internetszolgáltatónál --, hogy akik most fizetnek elő a meghirdetett díjcsomagokra, sem belépési díjat, sem havidíjat nem fizetnek 2003-ban. Az akciós csomagokhoz tartozik a 2004 január 1-től érvényes havidíj is -- mely alapján a táblázatot is készítettük.

Két fontos információ: mivel az akciót a Matáv hirdette meg, ezért valamennyi csomag csak a Matáv szolgáltatási területein vehető igénybe, kivéve az Axelero által meghirdetett csomagokat, melyekre a szolgáltató közlése szerint az Invitel területein is érvényes a kedvezmény. Az árak az áfát tartalmazzák.


A táblázathoz kattints a képre!

Mivel hírünk megjelenéséig még csak öt szolgáltató hirdette meg az akciós csomagokat, ezért a táblázatot folyamatosan bővítjük, ahogy beérkezik a többi szolgáltatótól is az akcióra vonatkozó valamennyi adat. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a csomagokat ár szerint rendeztük.

A csomagoknál csak a sávszélességet, árat és a fix illetve dinamikus IP-címet adtuk meg, a csomagok ára számos más -- a táblázatban fel nem tüntetett -- szolgáltatást is tartalmazhat (pl: vírusvédelem, router stb.). Ezeknek részleteiről a szolgáltató honlapján lehet tájékozódni.

Frissítve:

  • 2003. október 8-án az Axelero és az Externet áraival,
  • 2003. október 8-án két új Elenderes díjcsomaggal
  • 2003. október 9-én a Drávanet és az Enternet csomagjaival, valamint fix IP-s kiegészítésekkel
  • 2003. október 11-én az Inter.net és a Gusztávnet csomagjaival
  • 2003. október 15-én az Invitel és az Euroweb csomagjaival
  • 2003. október 17-én a H1 Telekom csomagjaival
  • 2003. november 1-én a TVNET és az Inter.net on-line rendelhető csomagjaival
  • 2003. november 17-én a Vivanet csomagjaival

  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 26. 21:46

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.