Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. október 6. 15:56

Ingyen szoftverek hazai kisvállalkozásoknak

Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

[HWSW] Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

A kisvallalkozas.ihm.hu címen található gyűjtőoldal ajánlása szerint a szerkesztők a vállalkozások életében az informatika alkalmazását versenyelőnyhöz juttató, megkerülhetetlen ténynek tekintik.

A letölthető és ingyenesen használható szoftvereken túl több ígéretes adatbázishoz is kapcsolódhatnak a regisztrált látogatók: az ECO.NET adatbázisán keresztül ATM- és bankfiók keresőt, valamint bankbetétek és folyószámlák kondícióit összehasonlító, kereshető adatok érhetők el. Szintén az IHM oldaláról érhető el a MicroNet hardverportál, ahol számítástechnikai alkatrészekről szóló hírek, ismertetések olvashatók.

A weboldalon keresztül számos más hasznos adatbázishoz is hozzáférhetnek a látogatók, a regisztráció pedig -- csakúgy, mint valamennyi letölthető szoftver -- ingyenes.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.