Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Ingyen szoftverek hazai kisvállalkozásoknak

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. október 06. 15:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

[HWSW] Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

A kisvallalkozas.ihm.hu címen található gyűjtőoldal ajánlása szerint a szerkesztők a vállalkozások életében az informatika alkalmazását versenyelőnyhöz juttató, megkerülhetetlen ténynek tekintik.

A letölthető és ingyenesen használható szoftvereken túl több ígéretes adatbázishoz is kapcsolódhatnak a regisztrált látogatók: az ECO.NET adatbázisán keresztül ATM- és bankfiók keresőt, valamint bankbetétek és folyószámlák kondícióit összehasonlító, kereshető adatok érhetők el. Szintén az IHM oldaláról érhető el a MicroNet hardverportál, ahol számítástechnikai alkatrészekről szóló hírek, ismertetések olvashatók.

A weboldalon keresztül számos más hasznos adatbázishoz is hozzáférhetnek a látogatók, a regisztráció pedig -- csakúgy, mint valamennyi letölthető szoftver -- ingyenes.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.