Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. október 6. 15:56

Ingyen szoftverek hazai kisvállalkozásoknak

Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

[HWSW] Ingyen használható szoftvereket -- számlázó és ügyviteli parogramokat, vezetési adattárat -- tett elérhetővé az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kisvállalkozóknak készült honlapja.

A kisvallalkozas.ihm.hu címen található gyűjtőoldal ajánlása szerint a szerkesztők a vállalkozások életében az informatika alkalmazását versenyelőnyhöz juttató, megkerülhetetlen ténynek tekintik.

A letölthető és ingyenesen használható szoftvereken túl több ígéretes adatbázishoz is kapcsolódhatnak a regisztrált látogatók: az ECO.NET adatbázisán keresztül ATM- és bankfiók keresőt, valamint bankbetétek és folyószámlák kondícióit összehasonlító, kereshető adatok érhetők el. Szintén az IHM oldaláról érhető el a MicroNet hardverportál, ahol számítástechnikai alkatrészekről szóló hírek, ismertetések olvashatók.

A weboldalon keresztül számos más hasznos adatbázishoz is hozzáférhetnek a látogatók, a regisztráció pedig -- csakúgy, mint valamennyi letölthető szoftver -- ingyenes.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról