Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Elkészült a Terminator 3: War of Machines című játék honlapja

castor, 2003. október 06. 11:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Atari megnyitotta a magyar fejlesztésű Terminator 3: War of Machines című akciójáték internetes honlapját . A néhány kép mellett megnézhetünk egy közel 1 perces videót, melyben az ingame akciók mellett helyet kaptak a történetet összekötő renderelt animációk is.

Az Atari megnyitotta a magyar fejlesztésű Terminator 3: War of Machines című akciójáték internetes honlapját. A néhány kép mellett megnézhetünk egy közel 1 perces videót, melyben az ingame akciók mellett helyet kaptak a történetet összekötő renderelt animációk is.


Terminator 3: War of Machines

A játékban a SkyNet elleni háborút az emberek oldaláról is megvívhatjuk, de akár a gépek közé is beállhatunk, hogy elpusztítsuk a túlélőket. Mindkét fél egységei között legalább négy speciális karaktert találhatunk majd. A tervek szerint háromféle játéktípus áll majd rendelkezésünkre. Egy "control-the-points" mód, mely leginkább a Battlefield 1942, vagy az Unreal Tournament Dominationjára hasonlít, egy objektum-alapú, ahol egy bizonyos helyet kell elfoglalnunk/megtámadnunk, illetve egy hagyományos deathmatch mód.

A többjátékos missziókon kívül lehetőségünk nyílik tíz darab egyéni küldetés teljesítésére is, melyekben Arnold Schwarzenegger karakterét irányíthatjuk. A modellezésnél motion-capture technológia segítségével felhasználják a színész mozgását, illetve a programban szereplő terminátor hangját is ő fogja kölcsönözni.

A War of the Machines a Clever's saját készítésű grafikus motorját használja, amelynek egy korai verziója már bizonyított a Screamer 4x4 című autós szimulátorban. A program kiadását 2003. november 18-ra tervezi az Atari, ami egybeesik a Terminátor 3 DVD változatának megjelenési napjával.