Szerző: castor

2003. október 1. 18:16

Megjelent a Navy Seals háborús játék demó változata

A Valusoft kiadta a Navy Seals: Weapons of Mass Destruction című háborús FPS játék demó változatát . A küldetések során az amerikai tengerészgyalogosok bőrébe bújhatunk. Összesen 10 pálya vár ránk, így eljuthatunk Irakba, Észak-Koreába, Pakisztánba és Boszniába is.

A Valusoft kiadta a Navy Seals: Weapons of Mass Destruction című háborús FPS játék demó változatát. A küldetések során az amerikai tengerészgyalogosok bőrébe bújhatunk. Összesen 10 pálya vár ránk, így eljuthatunk Irakba, Észak-Koreába, Pakisztánba és Boszniába is.

A demó változat csak 60 pernyi játékot engedélyez, azonban tartalmazza a teljes programot. De ehhez csak akkor férhetünk hozzá, ha az interneten beszerezzük a szükséges licencet.

A fejlesztők nyilatkozata szerint a feladataink igen sokszínűek és valósághűek lesznek. Az Észak-Koreában játszódó küldetésben például az lesz a célunk, hogy hatástalanítsunk egy nukleáris reaktort, illetve begyűjtsük a sugárzó anyagokat.

A használható fegyvereket (SOCOM, MP5SD, M4, M203) és felszereléseket (éjjellátó szemüveg, GPS helyzetmeghatározó) szintén a valódi változatukról mintázták a grafikusok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról