Szerző: castor

2003. október 1. 18:16

Megjelent a Navy Seals háborús játék demó változata

A Valusoft kiadta a Navy Seals: Weapons of Mass Destruction című háborús FPS játék demó változatát . A küldetések során az amerikai tengerészgyalogosok bőrébe bújhatunk. Összesen 10 pálya vár ránk, így eljuthatunk Irakba, Észak-Koreába, Pakisztánba és Boszniába is.

A Valusoft kiadta a Navy Seals: Weapons of Mass Destruction című háborús FPS játék demó változatát. A küldetések során az amerikai tengerészgyalogosok bőrébe bújhatunk. Összesen 10 pálya vár ránk, így eljuthatunk Irakba, Észak-Koreába, Pakisztánba és Boszniába is.

A demó változat csak 60 pernyi játékot engedélyez, azonban tartalmazza a teljes programot. De ehhez csak akkor férhetünk hozzá, ha az interneten beszerezzük a szükséges licencet.

A fejlesztők nyilatkozata szerint a feladataink igen sokszínűek és valósághűek lesznek. Az Észak-Koreában játszódó küldetésben például az lesz a célunk, hogy hatástalanítsunk egy nukleáris reaktort, illetve begyűjtsük a sugárzó anyagokat.

A használható fegyvereket (SOCOM, MP5SD, M4, M203) és felszereléseket (éjjellátó szemüveg, GPS helyzetmeghatározó) szintén a valódi változatukról mintázták a grafikusok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.