:

Szerző: Vörös Péter

2000. május 19. 00:08

Jól sikerült a Lycos legutolsó negyedéve

A spanyol Terra Networks által éppen most felvásárolt amerikai Web-portál eredményei az április 30-án zárult pénzügyi negyedévben 40%-kal jobbak voltak, mint az elemzők előrejelzései: a cég nettó nyeresége 122,4 millió $ volt, szemben az egy évvel korábbi hasonló időszak 13,2 millió $-os veszteségével; a forgalom a tavalyi 35,8 millió $-ról 78,6 millió $-ra nőtt. A Lycos részvényei szerdán 21%-kal csökkentek, de tegnap délelőtt 15%-ot sikerült emelkednie a részvényárfolyamnak a jó eredmények hatására.
A Lycos napi átlagos oldal nézettsége 148 millió (!!) volt áprilisban, ez kb. 21%-kal magasabb, mint egy évvel korábban - a pénzügyi információk és az on-line játékok hozzáadása tehát segített a cégen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.