Szerző: mz

2000. május 18. 23:52

Hibás tápegységek

Az IBM ma körülbelül 320,000 adaptert hívott vissza, ugyanis a kiegészítők rossz esetben tüzet foghatnak. Az adaptereket egyes ThinkPad 310 és ThinkPad iSeries notebookokkal, illetve WorkPad z50-es, Windows CE-t futtató sub-notebook modellekkel árulták. Kb. 220,000 egység az USA-ban talált gazdára.
A cég figyelmezteti ügyfeleit, hogy ne hagyják felügyelet nélkül a fali aljzatba csatlakoztatott adaptereket, mert azok meggyulladhatnak. Elemzők szerint az események - bármennyire is csak a baj megelőzését szolgálják - nem vetnek jó fényt a cégre, ugyanis minden visszahívás a silány minőség gyanúját veti fel. Hozzátenném, még mindig jobb, ha egy cég utólag javít ki egy hibát, mintha eltitkolja azt.
A készülékek tulajdonosai megvizsgálhatják saját adaptereiket is. A 12J0537, 12J0539 és 02K6562 sorozatszámú készülékek lehetnek hibásak. Cserét a cégtől lehet rendelni, ingyenesen - az USA-ban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról