Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Invitel lett a Vivendiből

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. szeptember 18. 12:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A jövőben új néven nyújtja távközlési szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary Rt. A vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják. A cégcsoportnak 2003 májusában lett új tulajdonosa. Az utóbbi idők egyik legnagyobb közép-európai tranzakciója valósult meg azzal, hogy a GMT Communications Partners, valamint az AIG Emerging Europe Infrastructure Funds társaságok 50-50%-os arányban megvásárolták a Vivendi Telecom Hungary Rt-t. -- új nevén az Invitelt.

[HWSW] A jövőben új néven nyújtja távközlési szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary Rt. A vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják. A cégcsoportnak 2003 májusában lett új tulajdonosa. Az utóbbi idők egyik legnagyobb közép-európai tranzakciója valósult meg azzal, hogy a GMT Communications Partners, valamint az AIG Emerging Europe Infrastructure Funds társaságok 50-50%-os arányban megvásárolták a Vivendi Telecom Hungary Rt-t. -- új nevén az Invitelt.

A cég sajtóközleménye szerint a Vivendi eladásával lehetőség nyílt egy új név bevezetésére, a választás pedig az Invitelre esett. A változtatás érinti az eddig használt márkaneveket is, így eltűnik a V-fon, V-net, V-com név is. Mint emlékezetes, a cégcsoport összeolvadása már korábban -- több mint éve --, 2002 júniusában elkezdődött. Az összesen tíz magyarországi gazdasági társaságot érintő összevonásra az akkori indoklás szerint azért volt szükség, mert túlzottan bonyolulttá vált a cégstruktúra.

A közlemény igérete szerint a vállalat továbbra is a már meglévő ügyfeleire, a területein lakó potenciális előfizetőkre és üzleti ügyfeleire koncentrál.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.