Szerző: mz

2000. május 18. 20:51

Megújult HP szoftverek

A Hewlett-Packard megszilárdította a hálózati nyomtatók terén elért vezetõ szerepét azzal, hogy bejelentette a HP Web JetAdmin 6.0 és a HP Install Network Printer Wizard 2.0 szoftverek megjelentetését. Az új szoftverek jelentõs fejlesztéseket tartalmaznak, amelyek célja az, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák a hálózati nyomtatók installálását, kezelését és optimalizálását.
Az új szoftverek lehetõvé teszik, hogy a különbözõ szinteken dolgozó számítástechnikai szakemberek könnyûszerrel installálják és konfigurálják a nyomtatókat, pontosan diagnosztizálják a hálózati nyomtatásban elõforduló problémákat, és hatékonyan kezeljék a hálózati nyomtatási környezetet. Ezek a funkciók idõt és erõforrást takarítanak meg, így a számítástechnikai szakemberek más a hálózatkezelési feladatokkal tudnak foglalkozni. A HP Web JetAdmin szoftvercsalád biztosítja a hálózati perifériák gyors és egyszerű installálását, kezelését és a problémafeltárást úgy a helyszínen, mint távvezérelt üzemmódban, az Internetes böngészõ szoftverek bevonásával. A HP Web JetAdmin 6.0 szoftverrel ezek a feladatok még egyszerűbbek és még hatékonyabbak a következõ funkcióknak köszönhetõen:

  • Valós idõs idejű státuszfigyelmeztetés
  • Kibõvített eszközfigyelõ rendszer
  • Egyetemes nyomtató támogatás
  • Testre szabott funkciók és ellenõrzés
  • Áttervezett felhasználói interfész

A cég internetes szemináriumot is rendez a HP Web JetAdmin 6.0 vásárlói számára, HP Digital Workplace Services (digitális munkahely) néven. A cég kétórás on-line, oktató által irányított szemináriumot kínál azoknak a számítástechnikai menedzsereknek, akik jelenleg a Web JetAdmin 5.X változatát használják. Ily módon ezek a szakemberek ki tudják aknázni a Web JetAdmin 6.0 új szolgáltatásaiban és funkcióiban rejlõ elõnyöket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról