Szerző: roberto

2003. szeptember 08. 21:43:07

A Dell ingyenes szoftverrel lendítené fel kapcsolóeladásait

[CNET] A Dell az elmúlt héten jelentette be, hogy PowerConnect

[CNET] A Dell az elmúlt héten jelentette be, hogy PowerConnect hálózati kapcsolóihoz ingyenesen elérhetővé teszi az OpenManage Network Manager szoftvert. A cég weboldaláról letölthető program segítségével a hálózati rendszergazdák egyszerűen telepíthetnek firmware-frissítéseket és konfigurálhatnak egyszerre több kapcsolót is, a cég szerint az OpenManage ideális megoldás lehet a több mint 10 kapcsolót alkalmazó hálózatok számára.

A Dell ezzel a lépéssel tovább próbálja a vásárlók szemében vonzóbbá tenni PowerConnect termékeit, és bízik abban, hogy a döntés előtti összehasonlítások során a vásárlók figyelembe veszik a kapcsolókhoz kínált szoftvereket is. A vállalat egyébként is tendenciózusan olcsóbban forgalmazza a PowerConnect kapcsolókat a piacon körülbelül hatvan százalékos részesedéssel bíró Cisco Systems hasonló termékeinél.

Sam Burd, a Dell hálózati üzletágának vezetője elmondta: "a hálózati piacra való belépésünk óta folyamatosan csökkentjük a vásárlóinkra háruló teljes birtoklási költséget (TCO), először olyan szolgáltatásokat biztosítottunk, mint a következő munkanapon történő csere vagy az élethosszig tartó technikai támogatás, most pedig komoly hálózatmenedzsment-eszközöket biztosítunk az ilyen funkciókra képes kapcsolóinkhoz további járulékos költségek nélkül".

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:49

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.