Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 29. 13:08

Rendkívül kedvező áron kerül piacra a Liteon új asztali DivX-lejátszója

[Clubic.com] Miközben napjainkban egyre több gyártó dob piacra MPEG-4 kodekkel, így DivX kodekkel is kompatibilis lejátszókat, az egyik legnagyobb OEM-gyártó, a Liteon is nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan kapható lesz korábban bemutatott asztali DVD-lejátszójának továbbfejlesztett, LVD-2002 típusjelzésű változata.

[Clubic.com] Miközben napjainkban egyre több gyártó dob piacra MPEG-4 kodekkel, így DivX kodekkel is kompatibilis lejátszókat, az egyik legnagyobb OEM-gyártó, a Liteon is nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan kapható lesz korábban bemutatott asztali DVD-lejátszójának "továbbfejlesztett", LVD-2002 típusjelzésű változata.

A korábbi modellhez képest csupán az új dizájnt, valamint a PCMCIA kártyafogadási lehetőség megszűnését jegyezhetjük fel "továbbfejlesztésként", bár a készülék ára ennek megfelelően jelentősen csökkent. A PCMCIA kártyahelybe illesztett kártyaolvasó segítségével memóriakártyák olvasására is képes volt az előző generáció, így könnyedén megnézhettük digitális fényképeinket a televízió képernyőjén.

Az új lejátszó elsődleges funkciója továbbra is a DVD-lejátszás, de megbirkózik a VCD és SVCD lemezekkel, a DivX kódolású AVI állományokkal is, valamint olvassa a DVD+R/RW és DVD-R/RW írott lemezeket is. A konkurens modellekkel ellentétben a Liteon lejátszója nem a Sigma Designs EM-8500 chipjét használja, hanem az LSI Logic DivX-kompatibilis dekóderét építette a lejátszóba.

Az új változat ára csupán 176 auró, körülbelül 45000 Ft lesz Európában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról