Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 27. 14:31

Intel: nincs probléma a 90 nanométeres csíkszélességű gyártástechnológiával

Az Intel egy elemzői kommentárra reagálásként bejelentette, hogy a 90 nanométeres csíkszélességű gyártástechnológiája egészséges és a bevezetése a terveknek megfelelően halad.

Az Intel egy elemzői kommentárra reagálásként bejelentette, hogy a 90 nanométeres csíkszélességű gyártástechnológiája "egészséges" és a bevezetése a terveknek megfelelően halad.

Egy elemző a napokban olyan jelentést tett közzé, amely szerint az Intelnek problémái lehetnek a 90 nanométeres csíkszélességű technológiára való áttéréssel és ez jelentősen késleltetheti a Prescott és Dothan magos processzorok piaci premierjét.

Egy konferenciahíváson Andy Bryant, a vállalat pénzügyi vezérigazgatója elmondta, hogy a 90 nanométeres gyártástechnológia bevezetése a korábbi ütemterveknek megfelelően halad és az új technológiával készülő processzorok időben, még az idén piacra kerülnek.

A vállalat már jelenleg is gyártja a Prescott és a Dothan chipek előzetes változatait és az első kereskedelmi példányok a negyedik negyedévben a piacon lesznek -- erősítette meg egy Intel-szóvivő tegnap. A jelenlegi tervek szerint az első, 90 nanométeres csíkszélességű Intel processzor, a Prescott magos Pentium 4 hivatalos piaci premierje november 17-én esedékes.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról