Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 4. 12:55

Új monitorokat mutatott be az IBM

[Mmd] Az IBM bejelentette a ThinkVision termékcsalád két legújabb tagját, az IBM ThinkVision L150 és L150p monitort. Mindkét termék 15 hüvelykes, csúcskategóriás LCD-monitor, amely az egyedülálló ThinkVantage Design jellemzőknek köszönhetően megnövelt rugalmasságot, kényelmet és hatékonyságot kínál. Mindkét monitort a gyakran használt

[Mmd] Az IBM bejelentette a ThinkVision termékcsalád két legújabb tagját, az IBM ThinkVision L150 és L150p monitort. Mindkét termék 15 hüvelykes, csúcskategóriás LCD-monitor, amely az egyedülálló ThinkVantage Design jellemzőknek köszönhetően megnövelt rugalmasságot, kényelmet és hatékonyságot kínál. Mindkét monitort a gyakran használt szolgáltatások gyorsabb elérését lehetővé tevő új képernyőmenüvel látták el.

Az L150p monitort ergonomikus konzolos állványra szerelték, amellyel a felhasználók könnyűszerrel beállíthatják a képernyő legmegfelelőbb dőlésszögét és magasságát. Az IBM eredeti ThinkVantage kialakítása szerint készült állvány úgy rögzíti a monitort, hogy az mindkét irányban 135 fokos szögben elforgatható. A készülék függőleges irányú beállítására is számos lehetőség kínálkozik, így az alacsony és a magas termetű felhasználók egyaránt egyszeruen beállíthatják a legmegfelelőbb magasságot.

Mindkét monitor új képernyőmenüvel rendelkezik, melynek segítségével a felhasználók ábrák és szöveges leírásuk alapján tekinthetik át a különböző funkciókat. Ezenkívül az L150p típus jellemzői közé tartozik a 400:1 értékű kontrasztarány, az analóg vagy digitális rendszercsatlakozás, valamint a kettős bemenet, amely lehetővé teszi a monitor csatlakoztatását egyszerre két rendszerhez.

Az L150 és az L150p készülék ezenkívül a fényerő, az automatikus képbeállítás és a bemenetválasztás közvetlen elérésére szolgáló gombokkal is rendelkezik. Az automatikus képbeállítás gombját megnyomva optimális képminőség érhető el -- ez a szolgáltatás jelentősen megkönnyíti a monitor beállítását. A bemenetválasztási funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen gombnyomással válasszanak két rendszeralkalmazás közül.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.