Szerző: Barna József

2003. július 16. 15:15

A Trend Micro erősít Romániában

[Morpho] A Trend Micro nemrégiben jelentte be, hogy viszonteladói szerződést írt alát a GeCAD Software céggel, amelynek értelmében 2003 júliusától a GeCAD Software a Trend Micro vállalati biztonsági megoldásainak viszonteladója Romániában.

[Morpho] A Trend Micro nemrégiben jelentte be, hogy viszonteladói szerződést írt alát a GeCAD Software céggel, amelynek értelmében 2003 júliusától a GeCAD Software a Trend Micro vállalati biztonsági megoldásainak viszonteladója Romániában.

A megállapodás mindkét vállalat számára nagy jelentőséggel bír. A GeCAD Software elismert informatikai biztonsági vállalat Romániában az 1990-es évek eleje óta, és számos platformra, többek között Linuxra is kínál víruskereső megoldásokat. Miután RAV AntiVirus technológiáját 2003 júniusában a Microsoft megvásárolta, a cég szakértelmét a romániai ügyfelek szolgálatába állította, és a teljes IT hálózatot átfogó, vállalati szintű megoldásokat kínál a céges hálózat átjárójától a munkaállomásokig. Ezért döntött a Trend Micro víruskereső és tartalomszűrő megoldásainak forgalmazása mellett. Ez ideális alapot nyújt a Trend Micro számára a növekvő romániai piacra történő sikeres belépéshez.

Raimund Genes, a Trend Micro európai ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán a következőket nyilatkozta: "Elégedett vagyok a Trend Micro és a GeCAD Software megállapodásával. Már kerestük egy ideje azt a viszonteladót, akinek segítségével növelhetjük jelenlétünket a fejlődő romániai piacon, és a GeCAD Software ennek kitűnően megfelelt. A GeCAD Software bizonyítottan nagy múltra visszatekintő vírusvédelmi szakértelemmel rendelkezik évek óta, valamint jól ismeri a romániai vállalatok igényeit. Mindez a Trend Micro nagy hatékonyságú víruskereső és tartalomszűrő megoldásaival együtt értékes lehetőséget nyújt a régió vállalatai számára."

"Úgy gondoljuk, a legjobb döntést hoztuk a romániai RAV-felhasználók és a jelenlegi és jövőbeli GeCAD ügyfelek szempontjából is" -- nyilatkozta Radu Georgescu, a GeCAD Software elnöke. "Azért döntöttünk úgy, hogy a Trend Micróval dolgozunk együtt, mert ez a cég kivételes víruskereső megoldásokat kínál az internetes átjárók és kiszolgálók számára. Hisszük, hogy e termékek lehetővé teszik számunkra, hogy megbízható, robosztus és átfogó védelmet kínáljunk romániai ügyfeleinknek a káros levelek és a nem kívánt internetes tartalom ellen."

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.