Szerző: Ady Krisztián

2000. május 16. 18:40

Mitsubishi - új szin-konverziós technológia

A Mitsubishi Display Products bejelentette legújabb termékét, mely egy új technológiára épülő 15-os LCD monitor. A ColorView névre keresztelt technológia megoldást jelenthet az LCD képernyők szinhűségének problémájára, mely eddig érzékenyen érintette az asztali eszközöket, valamint az LCD és DLP rendszerű projektorokat, emissziós kijelzőket.

A Mitsubishi Display Products bejelentette legújabb termékét, mely egy új technológiára épülő 15"-os LCD monitor. A ColorView névre keresztelt technológia megoldást jelenthet az LCD képernyők szinhűségének problémájára, mely eddig érzékenyen érintette az asztali eszközöket, valamint az LCD és DLP rendszerű projektorokat, emissziós kijelzőket.
Az eddig használatos két szin-konverziós megoldás helyett (3DLook-up Table, Matrix calculation) kifejlesztettek egy új algoritmust, mely mindkét metódus előnyeit élvezi, azok hátrányai nélkül. Az új eljárással (ColorView) minden körülmények között szinekben gazdag, kiváló minőségű képet nyújtó termékeket képesek kifejleszteni, melyek az általánosan használt sRGB szin-profilokkal kalibrálhatók.
A Mitsubishi a technológiát tervezi beépiteni LCD és DLP rendszerű projektoraiba is. Az elsőként megjelentetett LCD 580 monitor 1.299$-os ajánlott fogyasztói áron várhatóan még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról