Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Sulinet Expressz: Albacomp részletfizetési ajánlat

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. július 10. 19:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Albacomp Rt. - a K&H Bankkal együttműködve - a Sulinet Expressz keretén belül kedvezményes tartós bérleti konstrukciót dolgozott ki. A konstrukció lényege egy bérleti szerződés, amellyel az évi maximum 60 ezer forintos adókedvezmény többször, de maximum három alkalommal is igényelhető, így a bérlő - amennyiben megfelel a

hirdetés
[HWSW] Az Albacomp Rt. - a K&H Bankkal együttműködve - a Sulinet Expressz keretén belül kedvezményes tartós bérleti konstrukciót dolgozott ki. A konstrukció lényege egy bérleti szerződés, amellyel az évi maximum 60 ezer forintos adókedvezmény többször, de maximum három alkalommal is igényelhető, így a bérlő - amennyiben megfelel a törvényi és egyéb feltételeknek - lényegesen, akár 180 ezer forinttal olcsóbban juthat hozzá a számítástechnikai eszközhöz.

A bérleti konstrukció révén a vásárló a számítógép ellenértékének részleteit havonta, egyenlő összegekben, legfeljebb 3 éven keresztül törlesztheti. Mivel az éves törlesztés értéke nagyjából megegyezik a jóváírható adó 60 ezer forintos értékével, így a felhasználó a számítástechnikai eszközökhöz a vételár néhány százalékáért, vagy akár ingyen juthat hozzá.

Az Albacomp saját gyártású -- Albacomp Activa EXPRESSZ márkanév alatt futó -- asztali számítógépeivel és a nemrégiben piacra dobott Albacomp Activa Mobil EXPRESSZ márkanevű notebookjával vesz részt a Sulinet Expressz programban továbbá egyéb opcionális és bővítési eszközöket kínál a jogosultak számára. A társaság a vásárlás és a bérleti lehetőség mellett további kedvezményeket nyújt: így például minden konfigurációhoz 15 órás ingyenes Axelero kombi Internet hozzáférést ad a vásárlóknak.

A cég valamennyi asztali konfigurációra 3 év teljes körű garanciát vállal. Az eszközöket a jogosultak az ország 164 értékesítési pontján vásárolhatják meg. A társaság kínálatáról az Albacomp Sulinet Információs vonalon is érdeklődhetnek a jogosultak: (40) 200-525-ös helyi díjazású telefonszámon, vagy az Albacomp Sulinet Expressz oldalán.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.