:

Szerző: castor

2003. július 9. 19:31

Készül a népszerű Pro Evolution Soccer harmadik része

A Konami of Europe megerősítette a pletykákat, és hivatalosan is bejelentette, hogy már javában készül a Pro Evolution Soccer című focis játék harmadik része.

A Konami of Europe megerősítette a pletykákat, és hivatalosan is bejelentette, hogy már javában készül a Pro Evolution Soccer című focis játék harmadik része.

A program első, illetve második része hatalmas sikereket aratott. Egyes külföldi szaklapok a cikkeikben egyenesen a "FIFA-gyalázó" kifejezést használták. Olyan újdonságokat tudott felmutatni az Electronic Arts konkurens sportjátékával szemben, mint például a játékosok mozgásának mennyiségétől függő fáradékonysági szint.

A fejlesztők óriási előrelépést ígérnek az eddigi részekhez képest. A program szinte minden részét lépésről-lépésre, aprólékosan dolgozták át. A két legfőbb újítás a focisták modelljének még élethűbbé tétele, valamint a labda mozgásának finomítása.

A Pro Evolution Soccer 3 a karácsony előtti szezonban fog megjelenni, a Konami sajtóközleménye szerint csak PlayStation 2 platformra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.