Szerző: castor

2003. július 9. 18:07

Újabb The Sims kiegészítőt jelentett be az Electronic Arts

Az Electronic Arts szerdán bejelentette, hogy a fejlesztők már dolgoznak a The Sims legújabb, hetedik kiegészítő lemezén, mely a tervek szerint Makin Magic címmel kerül majd forgalomba.

Az Electronic Arts szerdán bejelentette, hogy a fejlesztők már dolgoznak a The Sims legújabb, hetedik kiegészítő lemezén, mely a tervek szerint Makin' Magic címmel kerül majd forgalomba.


The Sims Makin' Magic

A játékban a házunk lakóinak szerelmi életét, valamint a szomszédokkal való kapcsolattartását irányíthatjuk. Persze a recept nem ilyen egyszerű, ugyanis a készítők az egészet meghintették egy kis mágiával. A céljaink elérése érdekében különböző varázslatokat vethetünk be. De emellett természetesen több új helyszín, szereplő, valamint mintegy 150 új tárgy is helyet kap a lemezen.

A programot szokás szerint a Maxis fejlesztőcsapat készíti. A megjelenést idén októberre ütemezte be az Electronic Arts.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról