Szerző: castor

2003. július 9. 18:07

Újabb The Sims kiegészítőt jelentett be az Electronic Arts

Az Electronic Arts szerdán bejelentette, hogy a fejlesztők már dolgoznak a The Sims legújabb, hetedik kiegészítő lemezén, mely a tervek szerint Makin Magic címmel kerül majd forgalomba.

Az Electronic Arts szerdán bejelentette, hogy a fejlesztők már dolgoznak a The Sims legújabb, hetedik kiegészítő lemezén, mely a tervek szerint Makin' Magic címmel kerül majd forgalomba.


The Sims Makin' Magic

A játékban a házunk lakóinak szerelmi életét, valamint a szomszédokkal való kapcsolattartását irányíthatjuk. Persze a recept nem ilyen egyszerű, ugyanis a készítők az egészet meghintették egy kis mágiával. A céljaink elérése érdekében különböző varázslatokat vethetünk be. De emellett természetesen több új helyszín, szereplő, valamint mintegy 150 új tárgy is helyet kap a lemezen.

A programot szokás szerint a Maxis fejlesztőcsapat készíti. A megjelenést idén októberre ütemezte be az Electronic Arts.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról