Szerző: roberto

2003. július 2. 23:15

Amerikai elsimerést kapott a SuSE Linux Enterprise Server a ClusterWorld kiállításon

A június végén megrendezett idei ClusterWorld konferencián és kiállításon San Jose-ban a SuSE Linux Enterprise Server megkapta a Exellence in Cluster Technology díjat a Software Stack/Linux Distribution kategóriában. A SuSE Linux Enterprise Server 8 (SLES8) egy UnitedLinux-alapú, nagy teljesítményű munkaeszközöket kínáló vállalati disztribúció, amelyhez a gyártó öt évig biztosít terméktámogatást, és amelyet olyan szervergyártók kínálnak rendszereiken előtelepítve, mint a HP vagy a Fujitsu Siemens. A SLES8 nemcsak a hagyományos szerverfeladatok esetén alkalmazható, hanem köztesszoftver-megoldásokhoz, adatbázisokhoz, e-kereskedelemhez, és nem utolsó sorban fürtök építéséhez is.

A június végén megrendezett idei ClusterWorld konferencián és kiállításon San Jose-ban a SuSE Linux Enterprise Server megkapta a "Exellence in Cluster Technology" díjat a "Software Stack/Linux Distribution" kategóriában. A SuSE Linux Enterprise Server 8 (SLES8) egy UnitedLinux-alapú, nagy teljesítményű munkaeszközöket kínáló vállalati disztribúció, amelyhez a gyártó öt évig biztosít terméktámogatást, és amelyet olyan szervergyártók kínálnak rendszereiken előtelepítve, mint a HP vagy a Fujitsu Siemens. A SLES8 nemcsak a hagyományos szerverfeladatok esetén alkalmazható, hanem köztesszoftver-megoldásokhoz, adatbázisokhoz, e-kereskedelemhez, és nem utolsó sorban fürtök építéséhez is.

"Az Excellence in Cluster Technology díjak új ipari szabványnak számítanak a fürtözött rendszerek innovációja terén -- mondta Adam Goodman, a ClusterWorld konferenciát és kiállítást szervező, továbbá a Linux Magazine-t kiadó QuarterPower Media elnök.vezérigazgatója, hozzátéve, hogy a díjat megkapó "termékek és vállalatok az elérhető legjobb megoldásokat nyújtják a fürtözött rendszereket igénylő vásárlók számára".

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.