Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 27. 16:28

Opera 7: magyarítás minden platformhoz

Nem hivatalos ugyan, de működik: elkészült egy magyar nyelvi fájl az Opera böngésző új, 7-es verzióihoz. A leginkább gyorsasága miatt népszerű böngésző így magyar felülettel is használható gyakorlatilag valamennyi platformon.

Opera Software[HWSW] Nem hivatalos ugyan, de működik: elkészült egy magyar nyelvi fájl az Opera böngésző új, 7-es verzióihoz. A leginkább gyorsasága miatt népszerű böngésző így magyar felülettel is használható gyakorlatilag valamennyi platformon.

A magyar nyelvi fájl -- lévén nem hivatalos kiadás -- egyelőre a fordító, Szalkovszky Tibor honlapjáról tölthető le. A fájlt az Opera profil mappájába érdemes bemásolni bár a hetes széria böngészői már csak a fájlkiválasztást engedik, a korábbi verziókból ismert, a megtalált nyelvi fájlokat mutató legördülő menü itt nem működik. Jelentős változás, hogy a az Opera 7.x honosított változataiban már nincs különbség windowsos, linuxos és mac-es kiadás között, a nyelvi fájl valamennyi operációs rendszer alatt használható.

Szintén az Operához kapcsolódó hír, hogy elindult egy magyar nyelvű levelezőlista a böngésző barátainak. A -- szintén nem hivatalos -- lista a Yahoogroups-on található, webcíme: http://groups.yahoo.com/group/operahungary/, illetve feliratkozni a következő címre küldött e-mailben lehet: operahungary-subscribe@yahoogroups.com.

Szólj hozzá a fórumban!

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.