Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 15. 22:00

50 millió QuickTime letöltés

Az Apple képviselői a Worldwide Developer Conference-en bejelentették, hogy a QuckTime 4 médialejátszó szoftvert több, mint 50 millió Mac- és Windows-felhasználó töltötte le világszerte. Az Apple QuickTime-alapú mozielőzeteseket tartalmazó oldaláról a "Gyűrűk ura" című film előzetesét az április 12-i megjelenés óta több, mint 12 milliószor töltötték le.

A WWDC rendezvényen az Apple illetékesei bemutatták a QuickTime következő változatának előzetes verzióját. A nyárra megjelenő program többek között MPEG-1, MPEG-2, Flash 4 és QuickTime VR formátumokat is támogat. A program Mac-es verziója tartalmazni fogja a QDesign szoftvert, ami a PowerMac G4 "Velocity Engine"-jét kihasználva a jelenlegieknél körülbelül háromszor gyorsabb sebességgel történő hangtömörítést ígér.

  • Apple QuickTime
  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról