Szerző: Barna József

2003. június 26. 10:52

Új Hyperion 4in1 drivert adott ki a VIA

A VIA Technologies ma új meghajtóprogramot adott ki alaplapi lapkakészleteihez. A 4.48 verziószámú Hyperion csomag Windows operációs rendszerek alatt használható, ám mivel ezek régebbi változatait hivatalosan nem támogatja, a vállalat nem ajánlja telepítését Windows 95/98/98 SE rendszerekre. A driverhez mellékelt dokumentum tanúsága szerint az új csomagba a korábbi változatban is megtalálható meghajtók kerültek, a vállalat egyedül egy, a Serial ATA meghajtókkal kapcsolatos hibát orvosolt a telepítőben.

HIRDETÉS

[HWSW] A VIA Technologies ma új meghajtóprogramot adott ki alaplapi lapkakészleteihez. A 4.48 verziószámú Hyperion csomag Windows operációs rendszerek alatt használható, ám mivel ezek régebbi változatait hivatalosan nem támogatja, a vállalat nem ajánlja telepítését Windows 95/98/98 SE rendszerekre. A driverhez mellékelt dokumentum tanúsága szerint az új csomagba a korábbi változatban is megtalálható meghajtók kerültek, a vállalat egyedül egy, a Serial ATA meghajtókkal kapcsolatos hibát orvosolt a telepítőben.

A VIA Hyperion 4in1 4.48 verziószámú drivercsomag letölthető a HWSW szerveréről.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.