Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 24. 17:53

Internetszolgáltatás a Matávtól

Előzetes regisztráció, szerződéskötés és havidíj nélküli modemes internet-hozzáférést kínál a Matáv. A szolgáltatás időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan, ám csak Matáv vonalas telefonról vehető igénybe. A Matáv internetszolgáltatását használók a telefonszámlájukkal együtt fizethetik majd be a szörfölés költségeit is.

HIRDETÉS

[HWSW] Előzetes regisztráció, szerződéskötés és havidíj nélküli modemes internet-hozzáférést kínál a Matáv. A szolgáltatás időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan, ám csak Matáv vonalas telefonról vehető igénybe. A Matáv internetszolgáltatását használók a telefonszámlájukkal együtt fizethetik majd be a szörfölés költségeit is.

A internetszolgáltatást a Matáv nem az Axelero, hanem a saját infrastruktúráján nyújtja -- tudta meg lapunk a távközlési vállalattól. A sajtóosztály szerint a szolgáltatás elsődleges és legfontosabb célja, hogy a még nem internetező ügyfeleket ráébressze az internetezés adta lehetőségekre, arra, hogy az internet minden lakásban "ott van". A Matáv internet az (51) 622-622-es behívószámon érhető el a szolgáltató körzeteiből. A 6-ossal kezdődő behívószámokra azonban nem vonatkoznak az ismert internetes kedvezmények, így a Matáv internetszolgáltatásának használata hosszú távon költségesebb lehet, mint a hagyományos, hármassal kezdődő behívószámon keresztül való csatlakozás.

(51) 3xx-xxx Matáv internet
időszakok 07-18 18-24 00-07 07-18 18-24 00-07
percdíj áfával 6,10 3,25 0,50 9,00 6,00 3,00

A kedvezményes hatósági percdíjak és a Matáv internetszolgáltatásának összehasonlító táblázata

A szolgáltatás nem vehető igénybe azokról az állomásokról, melyekhez a minimál díjcsomagot fizették elő, érvényes rá ugyanakkor a kedvenc szám NET díjkedvezmény, ami 80 százalékkal tenné olcsóbbá az internetezést -- havi 8000 forintért.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.