Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 16. 16:54:19

Konferencia az informatikusok EU-s foglalkoztatási lehetőségeiről

Konferencián, majd elektronikus tananyagból ismerhetik meg a hazai informatikusok az EU informatikai szektorának foglalkoztatási lehetőségeit. A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium , valamint a Nemzeti Felnőtt-képzési Intézet támogatásával szervezendő ingyenes konferenciára június 26-án 16 óráig lehet jelentkezni a Magyar Tartalomipari Szövetségnél (MATISZ).

[HWSW] Konferencián, majd elektronikus tananyagból ismerhetik meg a hazai informatikusok az EU informatikai szektorának foglalkoztatási lehetőségeit. A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Nemzeti Felnőtt-képzési Intézet támogatásával szervezendő ingyenes konferenciára június 26-án 16 óráig lehet jelentkezni a Magyar Tartalomipari Szövetségnél (MATISZ).

A július 1-jén rendezendő félnapos konferencia témái: európai munkaerő-piaci realitások; sikeres modellek, vállalkozói pályák; informatikai vállalkozói tükör; hazai és külföldi támogató, segítő szervezetek, pályázatok; az EURES (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) tevékenysége. Az elektronikus tananyag információit is elsajátító részvevők lehetőséget kapnak az Eurofit teszt alkalmazására.

Jelentkezni lehet a MATISZ címén: 1012 Budapest, Kuny Domokos utca 13., telefon: 213-5089, fax: 375-9722, illetve az e-mail címen.

a címlapról

tikk-takk

0

Hibrid okosórát fejleszt a Google?

2019. szeptember 18. 14:46

Újabb részletek derültek ki a Fossiltól vett technológiáról, érdekes hibrid készülékek lehetnek a csőben.