Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 16. 16:56

Felgyorsulhat a PeopleSoft és a J.D. Edwards integrációja

HIRDETÉS

Bob Dutkowsky
Bob Dutkowsky
A PeopleSoft és a J.D. Edwards kiegészítette egyesülési megállapodását annak érdekében, hogy az ügylet hamarabb lezárulhasson. Az 1,7 milliárd dollár értékű részvénycserés felvásárlás immár részvénycserét és készpénzes ügyletet is magában foglal.

A cél, hogy az Oracle ellenséges felvásárlási ajánlatát kivédjék a felek. Mint ismeretes, az Oracle pár nappal a PeopleSoft és a J.D. Edwards megállapodása után 5,1 milliárd dolláros készpénzes ajánlatot tett a PeopleSoft részvényeire.

A PeopleSoft és a J.D. Edwards legújabb megállapodása értélmében utóbbi cég 863 millió dollárért és 52,6 millió részvényért kerül előbbi tulajdonába. A J.D. Edwards részvényesei 7,05 dollárt és 0,42 PeopleSoft papírt kapnak minden egyes J.D. Edwards részvényért -- de választhatják a korábbi ajánlatot is, amely szerint 0,86 PeopleSoft részvény jár nekik.

"A záradékolt nyilatkozat lehetővé teszi a cégek számára a rövid távú pénzügyi szinergia megteremtését és a részvényesek érdekeinek hosszú távon való figyelembevételét is" -- mondta Bob Dutkowsky, a J.D. Edwards elnök-vezérigazgatója.

A két vállalat szerint az egyesülés révén a 2004-es évben már 150-200 millió dolláros megtakarítás érhető el, korábban a vezetők csak 80 millió dolláros költségcsökkentést becsültek a közös működés első évére. A PeopleSoft és a J.D. Edwards közölte, hogy az új megállapodás "minimalizálja az ügyfelek bizonytalanságát", valamint felgyorsítja az integrációs folyamatot.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.