Szerző: Ady Krisztián

2003. június 16. 15:37

Európában is letölthetőek a Sony Music zeneállományai -- egyelőre csak Angliában

[News.com] A Sony Music ma jelentette be, hogy Európában is elérhetővé teszi interneten keresztül letölthető zeneállományait. Sajnálatos módon ez a szolgáltatás egyelőre csak Nagy Britanniában lesz igénybevehető.

[News.com] A Sony Music ma jelentette be, hogy Európában is elérhetővé teszi interneten keresztül letölthető zeneállományait. Sajnálatos módon ez a szolgáltatás egyelőre csak Nagy Britanniában lesz igénybevehető.

"Pillanatnyilag tárgyalásokat folytatunk a Sony-val Európa egyéb területeiről," -- mondta Charles Grimsdale az OD2 főigazgatója, mely a szolgáltatás technikai hátterét biztosítja. "Remélhetőleg hamarosan egész Európában nyújthatjuk a Sony kínálatát".

Az elkövetkezendő hat hétben a Sony elérhetővé teszi zeneállományait az OD2 partnerei számára, így olyan oldalakról lesz letölthető a kiadó több mint 200000 zeneszáma, mint a BT Group gondozásában lévő Dotmusic.com, a Ministry of Sound, az MTV (Music TV) angol weboldala, a Microsoft MSN szolgáltatása, valamint a Tiscali és a Freeserve weboldalak.

Az OD2 körülbelül tucatnyi zenei weboldalt lát el infrastruktúrával, melyek internetes zeneletöltő szolgáltatásokat kínálnak. A vállalat az egyetlen Európában, mely rendelkezik az öt vezető kiadóvállalat és egyéb, kisebb kiadók licenceivel. A Sony segítségével az OD2 kínálata tovább növekedik több mint 200000 dallal.

Egyes iparági források tudni vélik, hogy az Apple is tervezi kontinensünkön a nagy sikerű iTunes Music Store zeneletöltő szolgáltatás beindítását. A pletykák szerint az iTunes Music Store egy egyelőre ismeretlen országban indulhat el még ebben az évben, vagy a jövő év elején.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.