Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Népszerű a Matáv e-számla

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. június 16. 19:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Négyezer előfizető használja több-kevesebb rendszerességgel a Matáv e-számla rendszerét. A csak egyéni előfizetőknek kínált ingyenes szolgáltatás hamar népszerűvé vált.

[HWSW] Négyezer előfizető használja több-kevesebb rendszerességgel a Matáv e-számla rendszerét. A csak egyéni előfizetőknek kínált ingyenes szolgáltatás hamar népszerűvé vált.

Az e-számla rendszer fizetésre, szolgáltatásmódosításra ugyan nem, de a vezetékes telefonszámlával kapcsolatos információk megismerésére alkalmas. Az igénybevételhez egy egyedi kulcs letöltésére is szükség van, amit a Matáv ad ki a szerződéskötést követően, s a böngészőbe töltve lehetővé teszi a felhasználó (egész precízen: a felhasználó böngészőjének) azonosítását. Az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez az internetes megrendelést követően írásos szerződéskötés szükséges, ezt követően azonban minden az interneten keresztül zajlik.

A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy a még meg sem érkezett számlába is bepillantást nyerhet az előfizető. Az utolsó kibocsátott számla óta eltelt időszak vezetékes telefonhasználatáról, annak költségeiről, az igénybevett kedvezményekkel elért díjcsökkenésekről akár két számla közötti időszakban is tájékozódhat az ügyfél az e-számla weboldalán.

A szolgáltatással gyakorlatilag egy részletes számlát is kap a felhasználó, hiszen valamennyi hívásának időpontját és időtartamát megkeresheti a webes felületen. Az igénybevétel egyik technikai feltétele, hogy vagy Internet Explorer 5.5-ös, illetve annak újabb verziói, vagy a Netscape Communicator 4.75-ös és a 4.8-as változat közötti böngészővel rendelkezzen. A szolgáltatás nem vehető igénybe sem Operával, sem Mozillával, sem pedig a Netscape újabb (6-os, 7-es) verzióival.

A Matáv e-számla ingyenes szolgáltatása elérhető a www.eszamla.epont.matav.hu címen.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.