:

Szerző: sammer

2000. március 8. 23:41

Test Drive Off-Road 3 Dreamcastre

Az Infogames North America bejelentette a Test Drive Off-Road 3-at a Sega Dreamcast konzolgépére. A játékban szabadon lehet változtatni a járgányok beállításait az útviszonyokhoz. A sebességváltó, autógumi és felfüggesztés mind fejleszthető alkatrész. A játék motorját jelentősen továbbfejlesztették, hogy ki tudja használni a Dreamcastban rejlő lehetőségeket (alpha channels, mip mapping). A konzolnak köszönhetően az animációk is sokkal részletesebbek, és végre lehetőség lesz áthajtani az út menti akadályokon, és az ütközések is jobban ki lesznek dolgozva. Több mint 15 licenszelt autóval repeszthetünk 11 pályán, amiket valós helyszinekről modelleztek. Többek között: New Orleans, Louisiana, a havas hegységeivel Tibet, a forró homokos Egyiptom, Manhattan, Vermount, Fuji, egy német erdő stb. Megjelenése: 2000 június.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.