:

Szerző: sammer

2000. május 14. 21:59

(E3) Dogs of War

A Talonsoft bemutatta a hamorosan elkészülő Dogs of War nevű taktikai akció/stratégiai játékát. A Silicon Dreams fejlesztésében készülő játék több mint száz évvel napjaink után játszódik, a jövőben a Primus IV nevű bolygón. Egyszerre 100 egységet lehet irányítani kívülről, vagy beszállhatunk bármelyik egység szerepébe, és akkor single-player módban folytatódik a játék. A játék vezérlőpanelének megtervezésénél ügyeltek arra, hogy pillanatok alatt ki lehessen adni a parancsokat és így sokkal több mindenre jut időnk. A hatalmas pályák nagyon részletesen vannak kidolgozva, és néhány akár 25 négyzetkilométer nagyságúak is lehetnek. Az egyszerű felépítésű pályákon rendkívűl könnyen elsajátítható a navigációs rendszer, a pálya forgatása és mozgatása nem tereli el a figyelmet az akció irányításáról. A részletesség olyan mértékű, hogy a játékos könnyen átláthatja az összes eseményt egyszerre, de mégsem teremt káoszt a kijelzőn, és nem is terheli le túlságosan a számítógépet. A játékban három különböző fajjal játszhatunk. Az Imperal Order egy katonákból álló elit csoport fejlett felszerelésekkel. A Mentai egy óriási féreg/rovarfaj akik nem használnak technológiát, de kívül-belül ismerik a bolygót, hiszen ez az ő hazájuk. A WarMonkeys egy emberi zsoldos hadsereg, akik üzleti célból kerültek a Primus IV-re (egyébként a játék eredeti neve WarMonkeys volt).



További képek: 7 8 9 10 11 12

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.