Szerző: Ady Krisztián

2000. május 14. 18:30

Egy érdekes megoldás...

A CarPlayer.com -on egy meglehetősen érdekes szerkezetet találhatunk, mely szintén egy MP3 lejátszó. Különlegessége, hogy a számok tárolását CD-n vagy DVD-n tehetjük meg, majd egy DVD vagy CD (CD-R, CD-RW) meghajtóba helyezve - mely természetesen össze van kötve ezzel az eszközzel - lejátszhatjuk. Kicsit fapadosnak tűnik, és az ára is meglehetősen borsos, 214$.

A CarPlayer.com-on egy meglehetősen érdekes szerkezetet találhatunk, mely szintén egy MP3 lejátszó. Különlegessége, hogy a számok tárolását CD-n vagy DVD-n tehetjük meg, majd egy DVD vagy CD (CD-R, CD-RW) meghajtóba helyezve - mely természetesen össze van kötve ezzel az eszközzel - lejátszhatjuk. Kicsit fapadosnak tűnik, és az ára is meglehetősen borsos, 214$.
Ennyiért már olyan DVD-lejátszót is kaphatunk, mely hasonlóra képes, kezeli (és lejátssza) MP3 CD-inket...igaz azt nem építhetjük be az autónkba...:)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról