Szerző: Barna József

2003. június 3. 16:06

Packard Bell világkonferencia Budapesten

[ComMedia] Június 3-6. között első ízben rendezi meg Budapesten éves világkonferenciáját a Packard Bell , az NEC Computers International csoport tagja. A világeseményt beharangozó sajtótájékoztatón a vállalat hazai partnerének, a Szinva Net Kft.-nek a vezetője beszámolt a cégnek a Sulinet Expressz és az IHM-Katalógus PC-pályázattal kapcsolatos szerepéről, a Packard Bell pedig ismertette stratégiai terveit és legújabb fejlesztéseit.

[ComMedia] Június 3-6. között első ízben rendezi meg Budapesten éves világkonferenciáját a Packard Bell, az NEC Computers International csoport tagja. A világeseményt beharangozó sajtótájékoztatón a vállalat hazai partnerének, a Szinva Net Kft.-nek a vezetője beszámolt a cégnek a Sulinet Expressz és az "IHM-Katalógus" PC-pályázattal kapcsolatos szerepéről, a Packard Bell pedig ismertette stratégiai terveit és legújabb fejlesztéseit.

Negyven országból több mint százötven fő részvételével rendezik meg Budapesten az otthoni számítógépek egyik legnagyobb gyártójaként elismert Packard Bell világkonferenciáját. Az eseményt minden évben más helyszínen rendezik meg; idén a választás Budapestre esett.

A konferencia alkalmából a nemzetközi Back to School és a Before Christmas program ismertetésére is sor kerül. Ezek keretében szeptemberben, az iskolakezdés idejére, illetve decemberben új termékvonalakkal jelentkezik a Packard Bell.

A konferencián részt vesz Michel de Bievre, az NEC Computers International Nemzetközi Divíziójának vezérigazgatója, valamint Pucz József régióigazgató és Vinnai János, a Packard Bell egyedüli magyarországi képviseletét ellátó Szinva Net Kft. ügyvezetője.

A világeseményt beharangozó sajtótájékoztatón Vinnai beszámolt arról, hogy a Sulinet Expressz programban a Szinva Net konzorciális társával, a Bull Magyarországgal, több mint negyven hazai viszonteladóval, az Electro Worlddel és más értékesítő partnerrel együtt kívánja növelni piaci részesedését. A Sulinet programban eddig több mint 2500 gépet értékesített a Szinva Net.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról