Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Teljes egészében lebeszélhető a Vodafone új Rock 'n' Roll előfizetésének alapdíja

Ady Krisztián, 2003. június 02. 09:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone. Az előfizetéses Rock n Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár 3750 Ft-os telefonszámlával is megúszhatják az adott hónapot, a sokat telefonálók pedig 3125 Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone. Az előfizetéses Rock 'n' Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár 3750 Ft-os telefonszámlával is megúszhatják az adott hónapot, a sokat telefonálók pedig 3125 Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

A Vodafone már jó ideje különböző opciók keretein belül nyújt kedvezményeket az előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára, gondoljunk csak a kedvezményes vezetékes beszélgetési lehetőséget biztosító Fixre, vagy a csúcsidőben akár 6 Ft-os percdíjat biztosító Csúcsra. Az új Max opció havidíja a többihez hasonlóan bruttó 625 Ft.

Az új díjcsomag különlegessége, hogy a teljes díjkedvezmény ellenére percdíjai pontosan megfelelnek az alap Rock 'n' Roll díjcsomagnak. A legmagasabb fizetendő percdíj (csúcsidő, más mobilhálózat) bruttó 56,25 Ft a Vodafone előfizetéses ügyfelei számára.

Ha az ügyfél csak SIM kártyával vásárolja a Rock'n'Roll Max tarifacsomagot, akkor most ezt az aktiválási díj elengedésével, hűségnyilatkozat nélkül teheti, meghatározatlan időre. Ezzel a lépéssel a Vodafone most a magyar mobilpiac közel 80 százalékát uraló feltöltőkártyás tábor számára is lehetővé tette, hogy havidíjas konstrukciót válasszanak, s élvezhessék azokat az előnyöket, amelyeket korábban a havidíjas ügyfelek kaptak meg, például a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket és a plusz szolgáltatásokat (GPRS Internet).

Az alap előfizetési díj (2500 Ft, 3125 Ft ÁFA-val) csak belföldi hangszolgáltatásokra használható fel. Nem vehető igénybe az opció kedvezménye az SMS szolgáltatásokra, értéknövelt szolgáltatások havidíjára (pl. GPRS) illetve emelt díjas szolgáltatásokra.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.