Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

GeForce FX 5600 chipes kártya a Soltektől

Barna József, 2003. május 29. 18:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Soltek rövidesen megkezdi NVIDIA GeForce FX 5600 grafikus processzorra épülő videokártyájának forgalmazását. A tajvani vállalat SL-5600-XD típusjelű terméke nem rendelkezik említésre méltó egyedi tulajdonságokkal.

[HWSW] A Soltek rövidesen megkezdi NVIDIA GeForce FX 5600 grafikus processzorra épülő videokártyájának forgalmazását. A tajvani vállalat SL-5600-XD típusjelű terméke nem rendelkezik említésre méltó egyedi tulajdonságokkal.

A videokártya a korábban NV31 néven ismert, 0,13 mikronos csíkszélességgel gyártott, 4 renderelő futószalaggal rendelkező grafikus processzorra épül. A DVI-kimenettel és videobemenettel ellátott kártyán a grafikus mag 325 MHz-en, míg hozzá társított 128 Mbyte DDR memória 275 MHz-en üzemel.

A gyártó egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy milyen szoftvereket mellékel a termékhez, amely vélhetően elsősorban kedvező árával igyekszik a potenciális vásárolókat elcsábítani. Az SL-5600-XD júniusban kerül piacra.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.