Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Páros memóriamodulok a GeIL-től is

Barna József, 2003. május 26. 10:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A különleges kialakítású extrém memóriamodulokat forgalmazó tajvani GeIL nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte PC3200 és PC3500 Golden Dragon moduljai kétcsatornás memóriavezérlővel rendelkező lapkakészletekhez szánt változatainak forgalmazását. A Dual Channel DDR Kit csomagokban két darab azonos modul található. Hasonló csomagokat már néhány hónapja kínál a Corsair is.

[HWSW] A különleges kialakítású extrém memóriamodulokat forgalmazó tajvani GeIL nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte PC3200 és PC3500 Golden Dragon moduljai kétcsatornás memóriavezérlővel rendelkező lapkakészletekhez szánt változatainak forgalmazását. A Dual Channel DDR Kit csomagokban két darab azonos modul található. Hasonló csomagokat már néhány hónapja kínál a Corsair is.

A GeIL PC3200 400MHz DDR Golden Dragon modul válogatott 5 ns-os memóriachipeket és hatrétegű nyomtatott áramköri lemezt használ. A termék CAS-késleltetése 400 MHz-en 2 ciklus, míg működési feszültsége 2,9 Voltig emelhető a gyári specifikációk szerint. A sorozatban kínált másik modul, a GeIL PC3500 433MHz DDR Golden Dragon 4,5 ns-os chipekre épül, CAS-késleltetése 433 MHz-en 2 ciklus, és működési feszültsége 2,9 Voltig emelhető. A termék szintén hatrétegű nyomtatott áramköri lemezre épül.

A vállalat közleménye szerint a Golden Dragon Dual Channel DDR Kitben megvásárolható modulok időzítését a kétcsatornás memóriavezérlővel rendelkező Intel 865, 875, E7205 és NVIDIA nForce2 lapkakészletekhez optimalizálták. A csomagok fogyasztói ára egyelőre nem ismert. A gyártó élettartam garanciát vállal a termékekre.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.