Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Gyors és megfizethető memóriamodulok az OCZ-től

Barna József, 2003. május 19. 16:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A válogatott chipekre épülő memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte a költségérzékeny felhasználókat megcélzó Premier Series DDR sorozatú memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modellek kevésbé agresszív késleltetési mutatókkal rendelkeznek, mint az Enhanced Latency (EL) sorozat tagjai, és nem hűti őket látványos borda sem.

[HWSW] A válogatott chipekre épülő memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte a költségérzékeny felhasználókat megcélzó Premier Series DDR sorozatú memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modellek kevésbé agresszív késleltetési mutatókkal rendelkeznek, mint az Enhanced Latency (EL) sorozat tagjai, és nem hűti őket látványos borda sem.

Az új sorozatban egyelőre egyetlen modell található meg: az OCZ DDR PC-3500 Premier Series. E modul 2,6 Volt tápfeszültséget igényel és 2,5-4-4 2T időzítés mellett képes 217 (433) MHz-es sebességen üzemelni. A termék 256 és 512 Mbyte-os kiszerelésben vásárolható meg. A gyártó közleménye szerint hamarosan újabb Premier Series modellek is napvilágot látnak.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.