:

Szerző: mz

2000. május 12. 22:36

Növekedő DVD kapacitás a Panasonic-nál

A DVD-lemezek - ha nem is hazánkban, de - egyre nagyobb tömegekben fogynak az üzletek polcairól. A Panasonic igyekszik lépést tartani az igényekkel, így növeli gyártókapacitását.
A Panasonic Disc Services Corporation, illetve annak Japánban található anyavállalata, a Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. erőteljes terjeszkedést és növekedést tervez DVD-termelő kapacitásában. Az év végére a szándékok szerint a Panasonic több, mint kétszeresére növeli kapacitását, amivel havonta a mostani 6 millió helyett 14 millió lemez előállítására lesz képes.
Az U.S. Consumer Electronics Association szerint a DVD-lejátszó minden idők legnagyobb eladási növekedésnek örvendő szórakoztató-elektronikai eszköze.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.