Szerző: mz

2000. május 12. 22:36

Növekedő DVD kapacitás a Panasonic-nál

A DVD-lemezek - ha nem is hazánkban, de - egyre nagyobb tömegekben fogynak az üzletek polcairól. A Panasonic igyekszik lépést tartani az igényekkel, így növeli gyártókapacitását.
A Panasonic Disc Services Corporation, illetve annak Japánban található anyavállalata, a Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. erőteljes terjeszkedést és növekedést tervez DVD-termelő kapacitásában. Az év végére a szándékok szerint a Panasonic több, mint kétszeresére növeli kapacitását, amivel havonta a mostani 6 millió helyett 14 millió lemez előállítására lesz képes.
Az U.S. Consumer Electronics Association szerint a DVD-lejátszó minden idők legnagyobb eladási növekedésnek örvendő szórakoztató-elektronikai eszköze.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.