Szerző: roberto

2003. május 15. 10:06:18

OEM-megállapodás a Fujitsu Siemens és SuSE között

[SuSE] A SuSE és a Fujitsu Siemens héten jelentették

[SuSE] A SuSE és a Fujitsu Siemens héten jelentették be, hogy OEM megállapodást kötöttek egymással. A közlemény szerint az új, SuSE Linuxszal ellátott, Intel-alapú Primergy szerverek az EMEA régióban lesznek megrendelhetőek; a megállapodás mindegyik Primergy modellre vonatkozik az egyprocesszoros belépő szintű rendszertől egészen a 16 utas high-end szerverekig.

"A SuSE-vel együtt összeállított csomag különösen vonzó lehet kereskedelmi partnereink számára" -- mondta a bejelentést kommentálva Bernd Bischoff -- a Fujitsu Siemens Computers eladási és marketing részlegének alelnöke, hozzátéve, hogy "[kereskedelmi partnereink] így a Primergy szerverekre és a SuSE Linux Enterprise Server 8 operációs rendszerre épülő teljes megoldást kínálhatnak a vásárlók számára viszonylag kis költséggel".

"Úgy véljük, hogy a csomag egyszerűsége miatt növelni fogja a keresletet" -- mondta Petra Heinrich, a SuSE üzleti partnerekkel foglalkozó részlegének alelnöke. Heinrich szerint a vállalati felhasználók úgy használhatják ki a Linux technikai előnyeit, hogy közben csökkenthetik IT-infrastruktúrájuk költségeit, illetve bonyolultságát egy egyszerűen kezelhető hardverplatformmal.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 16:59

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

6

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.