Szerző: mz

2000. május 12. 22:10

ATI chipek Compaq notebookokba

Az ATI Technologies bejelentette, hogy a Compaq az ATI RAGE Mobility-M1 grafikai chipjét választotta ki alapvetően az otthonokba és az otthoni irodákba szánt Presario 1800 notebookjaihoz.
A RAGE Mobility a legújabb Intel mobil technológiával, az Intel mobil Pentium III-mas, 700 MHz-es processzorával, illetve a SpeedStep technológiával együtt kerül alkalmazásra. A SpeedStep technológia lehetővé teszi, hogy a számítógép a kellő pillanatokban a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtsa, azon kívül pedig kímélje az akkumulátort, ezzel megnövelve a feltöltések között elérhető üzemidőt. A RAGE Mobility képes arrra, hogy csak akkor fogyasszon nagyobb energiát, amikor 3D megjelenítésre van szükség, egyébként automatikusan kikapcsolja egyes részeit.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról