Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Red Hat, Fujitsu: kibővített együttműködés a szerverek piacán

roberto, 2003. május 09. 22:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[redhat.com] A Fujitsu Limited és a Red Hat tegnap Tokióban

[redhat.com] A Fujitsu Limited és a Red Hat tegnap Tokióban bejelentették, hogy együttműködési megállapodást írtak alá a Red Hat Enterprise Linuxra épülő megoldások továbbfejlesztéséről és értékesítéséről vállalati felhasználók számára, küldetéskritikus feladatokhoz, amelyhez a hardverhátteret a Fujitsu Intel Xeon és Itanium-alapú szerverei fogják biztosítani. A megállapodás a két cég eddigi együttműködésének jelentős kibővítése.

A felek arról is megegyeztek, hogy a jövőben együttműködnek a szoftverfejlesztés, a marketing, az értékesítés, valamint a terméktámogatás terén. A Fujitsu továbbá gondoskodni szeretne arról is, hogy minden vállalati alkalmazása kompatibilis legyen a Red Hat Enterprise Linux platformmal, így a vásárlók minden előnyét élvezhetik a Red Hat és a Fujitsu által kínált integrált megoldásoknak.

Fujitsu 2001 tavasza óta kínálja az Intel-alapú Primergy szervereit Red Hat Linuxsszal, az új együttműködés pedig lehetővé teszi, hogy a szerver operációs rendszerként az elmúlt egy évben hírnevet szerzett Red Hat Enterprise Linux (korábban Red Hat Advanced Server) elérhető legyen a még fejlesztés alatt álló Xeon és Itanium processzorcsaládokra épülő high-end szervereken.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.