:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 9. 09:21

Megjelent az AIDA16 és AIDA32 professzionális rendszerelemző programok új verziója

[Fiery] Megjelent az AIDA16 és AIDA32 professzionális rendszerelemző programok új verziója. Az AIDA32 legfrissebb változata tovább bővíti a népszerű többnyelvű támogatást a japán nyelvi modullal; az észt, lett, szerb és török nyelvi modulok fejlesztése pedig már folyamatban van.

[Fiery] Megjelent az AIDA16 és AIDA32 professzionális rendszerelemző programok új verziója. Az AIDA32 legfrissebb változata tovább bővíti a népszerű többnyelvű támogatást a japán nyelvi modullal; az észt, lett, szerb és török nyelvi modulok fejlesztése pedig már folyamatban van.

Az AIDA32 Network Edition és Personal Edition felhasználóit talán zavarba hozhatja a nyelvi modulok egyre növekvő száma: fontos teendő a nem használt nyelvi modulok eltávolítása, amennyiben az AIDA32-t cserélhető lemezről szeretnénk futtatni. Ugyanis, az AIDA32 NE és PE az összes nyelvi modullal együtt nem fér el egyetlen floppy lemezen.

Az aktuális AIDA32 verzióban több oldal is bővítésre került:

  • A Szolgáltatások oldal egy új oszloppal bővült, melyben az NT szolgáltatás felhasználói fiókja kerül listázásra.
  • Az Operációs rendszer oldal az adatbázis illesztők és az IIS verziójának megjelenítésével bővült.
  • A Windows videó oldal a videokártya illesztőprogram verziójának megjelenítésével bővült, valamint ennek keretén belül a Catalyst és Detonator meghajtókhoz speciális támogatás is beeépítésre került.
  • A VCM oldal a videokodekek verziójának megjelenítésével bővült.

A legújabb AIDA32 három új információs oldalt is bevezet:

  • A Hálózat / Útvonalak oldal az aktív és állandó hálózati útvonalakat listázza a hozzájuk tartozó hálózat csatolókkal együtt.
  • A Hálózat / Netscape előzmények oldal a Netscape v6 és v7 böngészőkkel meglátogatott oldalakat valamint a legutóbbi látogatás idejét listázza.
  • A Hálózat / Opera előzmények oldal az Opera böngészőkkel meglátogatott oldalakat valamint a legutóbbi látogatás idejét listázza.

Felhasználói kérésekre reagálva több antivírus szoftverhez is támogatás került beépítésre. Az Antivírus oldal az aktuális verzióban információval szolgál a BitDefender, DrWeb, OfficeScan és RAV AntiVirus szoftverekről is. Valamint, az AntiVir és PC-cillin támogatása komoly bővítéseken ment keresztül. Végül, de nem utolsósorban, a népszerű gyártó információs modul burkolat gyártók támogatásával bővült.

Az AIDA32 és AIDA16 rendszerelemző programok letölthetők az AIDA honlapról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.