Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Megjelent a Mozilla böngészőprogram-csomag következő kiadásának bétája

roberto, 2003. május 08. 11:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Mozilla.org, HWSW] Megjelent az egyik legnépszerűbb

[Mozilla.org, HWSW] Megjelent az egyik legnépszerűbb keresztplatformos, nyílt forráskódú böngészőprogram-csomag következő stabil kiadásának bétája. Amint az ismert, a Mozilla jelenlegi "stabil" verziója a 1.0-s sorozat utolsó darabja, az 1.0.3-as, ám az ezt követő közbenső kiadásokba annyi újdonság került, hogy a Mozilla-felhasználók jelentős része inkább ezeket az újabb változatokat preferálja (1.2.x, 1.3.x), és fejlesztők is ezek használatára buzdítják őket.

A Mozilla 1.4-es ágának az lesz a feladata, hogy összefogja az eddigi újdonságokat, és a külső fejlesztők számára az 1.0 tavalyi kiadása után egy annál fejlettebb alapot biztosítson. Az 1.4 bétájának újdonságai közt találjuk az NTLM hitelesítést használó Microsoft web- és proxy szerverekkel való kommunikáció képességét, a böngészőfüles oldalak egyedi kezdőlapbeállítási lehetőségeit, vagy épp a Mozilla Mail (a csomag levelezőprogramja) apróbb újdonságait. A szoftver Windowsra, Mac OS X-re és Linuxra fordított binárisait, valamint a teljes forráskódot a www.mozilla.org-ról tölthetjük le.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.