Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Újszerű PC-t mutat be a HP és a Microsoft

Bodnár Ádám, 2003. május 05. 12:50
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[CNET] A New Orleansban rendezendő WinHEC kiállításon a Microsoft és a HP egy közös tervezésű PC-t mutat be. Az Athens kódnevű konstrukció a vállalatok szerint egy kommunikációs és kooperációs központ lehet, ugyanis hang-, video-, és szövegalapú üzenetváltást is támogat.

hirdetés
[CNET] A New Orleansban rendezendő WinHEC kiállításon a Microsoft és a HP egy közös tervezésű PC-t mutat be. Az "Athens" kódnevű konstrukció a vállalatok szerint egy kommunikációs és kooperációs központ lehet, ugyanis hang-, video-, és szövegalapú üzenetváltást is támogat.

A hírek szerint az Athens prototípust maga Bill Gates, a Microsoft igzgatótanácsának elnöke mutatja be a rendezvényt megnyitó nagyszabású beszédének keretén belül. A holnap kezdődő Windows Hardware Engineering Conference-en számos újszerű számítógép-alkatrész és kiegészítő premierjére kerül sor.

Az utóbbi időben a HP és a Microsoft több, teljesen újszerű PC kifejlesztésében is együttműködött. Az amerikai számítógépgyártó volt az első olyan vállalat, amely Windows XP Media Center Edition operációs rendszerre épülő konfigurációt kínált a vevőinek, illetve a HP az elsők között dobta piacra Tablet PC-jét is, amely a vártnál nagyobb sikert aratott.

A Microsoft közleménye szerint az Athens teljesen újszerű megjelenésű számítógépházban kap helyet, de a részletek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.