Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Soltek mini-PC nForce2 alapokon

Barna József, 2003. május 02. 16:12
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Soltek ma bejelentette, hogy a Pentium 4-es rendszerek után piacra dobja AMD Athlon XP processzorral bővíthető, NVIDIA nForce2 lapkakészletre épülő mini barebone rendszereit. Amint az ismert, e barebone rendszerek közös jellemzője, hogy csupán a legalapvetőbb alkatrészeket (így a házat, a tápegységet és az alaplapot) tartalmazzák, míg a további összetevők kiválasztása a vásárló dolga.

hirdetés
[HWSW] A Soltek ma bejelentette, hogy a Pentium 4-es rendszerek után piacra dobja AMD Athlon XP processzorral bővíthető, NVIDIA nForce2 lapkakészletre épülő mini barebone rendszereit. Amint az ismert, e barebone rendszerek közös jellemzője, hogy csupán a legalapvetőbb alkatrészeket (így a házat, a tápegységet és az alaplapot) tartalmazzák, míg a további összetevők kiválasztása a vásárló dolga.

Az Soltek Qbic EQ3701M két darab 5,25 colos és egy darab 3,5 colos bővítőhelyet tartalmaz és tükröződő ezüst vagy matt fehér előlappal rendelhető. A 200 Wattos táppal ellátott modell az integrált GeForce4 MX grafikus magot tartalmazó nForce2 IGP és MCP2-T lapkakészletre épül, így támogatja a 200, 266 vagy 333 MHz-es rendszerbuszt igénylő Athlon XP és Duron processzorokat.

Az önálló 8x AGP slottal is rendelkező alaplap két DDR DIMM foglalatába összesen 2 Gbyte DDR333/400 szabványú memóriamodul helyezhető. Az MCP2-T lapkának köszönhetően hálózati, Firewire- és USB 2.0-vezérlő, valamint valós idejű Dolby Digital 5.1-kódolás is szerepel a kínált szolgáltatások között. A rendszer rendelkezik digitális audiokimenettel is. A Soltek minden egyes modellhez egy rézbordával rendelkező processzorhűtőt ad.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.