Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nyáron mutatkozik be a Phantom játékkonzol

Barna József, 2003. május 02. 09:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A floridai Infinium Labs a héten elindította a vállalat által fejlesztett Phantom játékkonzol hivatalos honlapját . A tervek szerint a jövő év első felében piacra kerülő készülék, melyről a nevéhez méltón egyelőre nagyon kevés konkrétum tudható, az idén nyáron mutatkozik be.

[HWSW] A floridai Infinium Labs a héten elindította a vállalat által fejlesztett Phantom játékkonzol hivatalos honlapját. A tervek szerint a jövő év első felében piacra kerülő készülék, melyről a nevéhez méltón egyelőre nagyon kevés konkrétum tudható, az idén nyáron mutatkozik be.

Az új honlap kevés új információt közöl a készülékkel kapcsolatban, és nem is elsősorban a végfelhasználók, hanem a potenciális partnerek számára készült. Az Infinium Labs által korábban közzétett adatok alapján úgy tűnik, hogy a Phantom nem valódi konzol, hanem csak egy szélessávú hálózati hozzáférési pont, amelyen keresztül a felhasználók elérhetik a szoftvereket. A vállalat sajtóközleménye külön hangsúlyozza, hogy a konzol működéséhez folyamatos szélessávú kapcsolat szükséges.

A Phantom a gyártó szerint nemcsak a piac legnagyobb teljesítményű játékgépe lesz, hanem a megjelenésekor a legnagyobb szoftvertámogatást is élvezi majd. A konzolon a honlap tanúsága szerint PC-s játékok is futtathatóak majd a készülékre írt programok mellett, ahogy az eszköz -- amint az ma már elvárható -- multimédiás tartalom megjelenítésére is képes lesz. A Phantom.net hálózaton keresztül pedig olyan szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe a felhasználók, mint a játékkölcsönzés és -vásárlás, a folyamatos szoftverfrissítés, valamint az internetes többjátékos lehetőség.

A Phantom a vállalat közleménye szerint az idén nyáron mutatkozik be először a nagyközönség előtt és 2004-ben jelenik meg a piacon.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.