Szerző: zsozso

2000. május 12. 11:42

Re: 36x Asus

Pörögnek az események. Úgy látszik, ha dolgozom, Ti is kedvet kaptok a levelezéshez:

    Udv. tinektek!

    Szoval a rosszeletu alkatresz az ASUS 36x CD-ROM. Nekem legalabbis rakoncatlankodott, de a kozvetlen kornyezetben is van ket paciens hasonlo tunetekkel. A mazli (a gyartonak meg a cegnek nem annyira), hogy a cucc garancialis. Sajna csak fel evig birta!

    A tunetek:

    • Eleinte csak neha nem akarta boot-olas utan felismerni a CD-t amit beraktam. Ez tobbszori ujrainditasra helyrejott. Ezt akkor is tudta produkalni, amikor menet kozben raktam be a lemezt.
    • Programok alatt a berakott es mar elotte olvasott lemezt keptelen volt felporgetni es ezert olvasni is.
    • A vegso problemat is ez jelentette: egyetlen CD-t sem volt hajlando felismerni. Kinyujtotta a nyelvet, beraktam, bevette, zizegett, megprobalta felporgetni, kattant (mintha nem kozeppontosan tudta volna kiemelni a lemezt), gondolkozott, elaludt a LED (azaz nem ismerte fel a berakott lemezt = hagyjam beken).

    Itt nem volt mit tenni visszavittem. Hasonlo problemat produkalt masnal is: meleg allapotban mar nem mukodott.
    Mivel a szakmam a szamitogep gyogyitas, elotte sokmindent kiprobaltam es nem segitett.

    Hat ennyi a szomoru tortenet. Tomcat...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról