Szerző: roberto

2003. április 29. 18:08

Mandrake Corporate Server az AMD Opteronra

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft az elmúlt héten jelentette be a Mandrake Linux

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft az elmúlt héten jelentette be a Mandrake Linux Corporate Server 2.1-es változatának AMD opteronos kiadását. A terméket küldetéskritikus szerverfunkciók ellátására állították össze, miközben a Mandrake disztribúciók hagyományos felhasználóbarát tulajdonságait sem szorították háttérbe.

A Corporate Server egyedinek számít a MandrakeSoft termékkínálatában, ugyanis legalább 12 hónapos fejlesztési ciklus előzni meg a kiadást, míg az asztali termékeknél egy gyakran a hat hónapot sem éri el. Az első Corporate Servert a cég 2000 szeptemberében adta ki.

"A Mandrake Corporate Server 2.1 for AMD Opteron az AMD-vel való intenzív, egyéves együttműködés eredménye, amelynek célja egy teljes értékű Linux operációs rendszer létrehozása volt az új platformra" -- mondta a bejelentés kapcsán Jacques Le Marois, a MandrakeSoft elnöke. A sajtóközlemény szerint a februárban kiadott IA32-es változathoz képest az opetronos kiadás használata átlagosan 25 százalékos teljesítménynövekedést eredményezhet.

A termékhez előfizetéses rendszerben lehet hozzájutni, amely a rendszeren kívül a terméktámogatást és a szoftverfrissítéseket is magában foglalja. A 749 euróba kerülő Standard változattal egy évben ötször fordulhatunk a MandrakeSofthoz, míg az 1499 eurós változathoz egy évig korlátlan terméktámogatás jár.

a címlapról

frissítés

0

Befutott az Android Studio 4.0

2020. június 2. 10:22

Az IDE legújabb stabil kiadása új animációszerkesztőt és build-elemzőt is kap.