Szerző: Barna József

2003. április 28. 18:07

7.1-csatornás hangzás a Chaintech és az Albatron alaplapjain

A VIA Technologies ma arról számolt be, hogy két alaplapgyártó cég is a vállalat Envy24PT hangprocesszorát integrálja legújabb, Intel Pentium 4 processzorokhoz szánt modelljére. A 7.1-csatornás hangzást támogató lapka az Albatron PXE865E Pro II és a Chaintech 9CJS Zenith lapokon található meg.

[HWSW] A VIA Technologies ma arról számolt be, hogy két alaplapgyártó cég is a vállalat Envy24PT hangprocesszorát integrálja legújabb, Intel Pentium 4 processzorokhoz szánt modelljére. A 7.1-csatornás hangzást támogató lapka az Albatron PXE865E Pro II és a Chaintech 9CJS Zenith lapokon található meg.


Chaintech 9CJS Zenith

Amint az ismert, a VIA Envy 24PT az Envy sorozat kifejezetten alaplapokhoz szánt darabja, mely maximálisan 24 bites felbontást és 96 kHz mintavételezési frekvenciát támogat. A professzionális minőséget ígérő processzor 7.1-csatornás hangzás megszólaltatására képes. A Chaintech a VIA Vinyl Audio Six-TRAC AC'97 kodeket társította a lapka mellé.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról